Home > Berita, Bolasepak, Kelantan > Khairul Fahmi – Dari The Red Warrior ke Manchester United

Khairul Fahmi – Dari The Red Warrior ke Manchester United

[scam]

Khairul Fahmi - From The Red Warrior to Manchester United

Khairul Fahmi - From The Red Warrior to Manchester United

Sudah2 la. Khairul Fahmi takkan kemana-mana. Tan Sri Annuar Musa  dah ikat dengan macam2 jenis tali dah si fahmi tu. Kesian Fahmi, letih nak menjawab soalan ni.

Untuk pengetahuan, website co.nr tu scam jer. Korang pun boleh buat untuk Safee Sali, Firman, dan keeper ganteng Indonesia tu pun korang boleh buat jugak. Budak yang buat scam tu pun dah tulis kat bawah website tu, akumainmainjer. The original Official Man U website is http://manutd.com. nanti ada splash page korang kena tekan enter. bukannya co.nr.

tapi kan, kalau betul ada mana-mana pengurus kelab besar2 kat luar sana berminat dengan khairul fahmi, alhamdulillah.

p/s: kalau nak kata dari the red warrior ke machangster tu mungkin boleh sebab awek dia belajar dekat machang.

Advertisements
  1. 3 January 2011 at 10:06 am

    kemaren sajo hit utk post ni mencanak 1k lebih hanya dlm masa 1 jam ++. nasib baik sempat delete2 link2 kat page2 facebook.

  1. 3 January 2011 at 4:03 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: