Home > Bolasepak, Gambar, Kelantan > Majlis Memperkenalkan Pemain The Red Warrior 2011

Majlis Memperkenalkan Pemain The Red Warrior 2011

Majlis yang berlangsung dengan penuh meriah dan tak lupa juga peminat-peminat yang memenuhhi segenap ruang majlis baik di tingkat 1, 2 dan 3. Sumber mengatakan peminat sudah pun memenuhi kerusi yang disediakan penganjur dari jam 2 ptg lagi dan terus sabar menunggu kehadiran gerombolan sekitar jam 4 ptg.

Perarakan pemain dan kakitangan KAFA oleh Kelab Pemilik Perodua Viva Kelantan (ProV) dan Bas Persiaran KADA tiba di Pintu Hadapan Pasaraya KB Mall sekitar jam 4 petang.Tan Sri Annuar Musa dan Datuk Tan mendahului yang lain untuk ke Majlis.

Walaupun pihak KAFA telah bekerjasama dengan anggota RELA untuk menjaga laluan khas untuk pemain masuk ke kawasan majlis, namun ia tidak memadai. Pemain dan yang lain terpaksa berasak-asak di sepanjang laluan. Senang cerita, lihat sahaja gambar-gambar yang ada kat bawah ni. Terima Kasih.

Advertisements
  1. 19 January 2011 at 4:16 pm

    salam..
    kwe nk tny psl wordpress..
    ghano demo buat Menu hok ado sub-menu tu ek?
    Menu = Berita, Sub menu = Malaysia.
    Menu = Bola Sepak, Sub menu = Kelantan, Piala Malaysia.
    lamo doh kwe try buat lagu tu, tp dop jd..

  2. 19 January 2011 at 6:26 pm

    arthept :

    salam..
    kwe nk tny psl wordpress..
    ghano demo buat Menu hok ado sub-menu tu ek?
    Menu = Berita, Sub menu = Malaysia.
    Menu = Bola Sepak, Sub menu = Kelantan, Piala Malaysia.
    lamo doh kwe try buat lagu tu, tp dop jd..

    kawe tok berapo clear sangat soale demo tu. demo tanyo pasal sub-category tu ataupun drop-down menu. jadi kawe cerito dua2.

    SUB CATEGORY
    1. demo keno create category suku. cth:
    kategori Berita. <– Parent Category
    sub-menu, Malaysia. <– Sub Category

    katalah demo ado doh kategori berita…
    create kategori baru, cth Kelantan. pahtu pilih parent category Berita tadi.

    2. Bila demo tulis post baru, just tick category hok sub atau kedua2.

    DROP-DOWN MENU
    1. drop down menu ni ake terhasil bila ada sub category samaada 2,3, atau 4 dan seterusnya..
    2. Kalu nok crito panje jugok. caro sene hok kawe bulih oyak, cari theme hok bulih tukar Menu Header dengan Category Menu mace theme hok kawe guno ni.
    …..//

  3. 19 January 2011 at 10:44 pm

    terimo kasih atas tunjuk ajar demo. ghohok jugok kwe nk buat tu.puah ngejah tapi dop jadi2..pening palor + tensen. fedap pn ado. sampai la kwe jupo artikel ni. http://en.support.wordpress.com/menus/ Rupanya kena ejas sikit jah. Kna drag alah kanan sub-menu baru blh appear kt Main Menu..klu dop, dia akan duk kt Main Menu. 🙂 nwy, terima kasih byk sbb buwi idea hok sgt bermkna ni ko kwe.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: