Archive

Posts Tagged ‘apek’

Khairul Fahmi dituduh minum arak.

19 January 2011 13 comments

Apa punya perangai la diorang ni. di fitnahnya Khairul Fahmi minum arak.

fahmi dituduh minum arak.

Fikir logik sikit. Nasik bungkus tu.

Diorang ni jakun sangat ke? Takkan tak kenal, tu air Barbican.

 

Barbican pelbagai perisa. Sebotol rm3* shj.

Besar dosanya fitnah orang ni. Taubat la wei..

 

[via]

Advertisements

Sambutan Hari Jadi Apek di KB Mall

9 January 2011 Leave a comment

Sempena Majlis di KB Mall pada 7 Januari 2011 lepas, Tan Sri Annuar Musa mengumumkan juga bahawa hari tersebut juga adalah hari jadi Apek. TSAM menjemput Apek ke hadapan pentas dan menyanyikan lagu Happy Birthday untuknya. Para Peminat dan semua yang ada turut sama menyanyikannya. Lilhat video dibawahlah senang cerita. Selamat Hari Jadi Apek!

Jersi Rasmi Kelantan The Red Warrior 2011

6 January 2011 3 comments

Segala ramalan dan rumors terdahulu tidak lagi terpakai sepertimana yang dipaparkan pada post terdahulu, coraknya adalah begini, dan hari ini Tan Sri Annuar Musa telah memperlihatkan kepada kita bahawa corak dan design rasmi ialah seperti dibawah.

Jersi Rasmi Kelantan 2011

Jersi Rasmi Kelantan 2011 - Tanpa Penaja Utama

Sepertimana jersi ramalan, penaja utama di bahagian dada adalah Tune Talk, namun TSAM putuskan, ianya akan diumumkan kemudian. Jersi dibawah adalah jersi ramalan untuk dibandingkan…

Jersi Kelantan The Red Warrior 2011

Jersi Kelantan The Red Warrior 2011

Utusan Melayu Yang Lipak!!

3 January 2011 Leave a comment

Utusan Melayu ni bukan company kecik. sekadar nak main ‘niche’ dan nak lariskan jualan? haha, buat malu jah..

fahmi ke manchester - lapor utusan melayu

Klik untuk paparan penuh

apa pendapat anda? salah siapa?

Khairul Fahmi – Dari The Red Warrior ke Manchester United

2 January 2011 2 comments

[scam]

Khairul Fahmi - From The Red Warrior to Manchester United

Khairul Fahmi - From The Red Warrior to Manchester United

Sudah2 la. Khairul Fahmi takkan kemana-mana. Tan Sri Annuar Musa  dah ikat dengan macam2 jenis tali dah si fahmi tu. Kesian Fahmi, letih nak menjawab soalan ni.

Untuk pengetahuan, website co.nr tu scam jer. Korang pun boleh buat untuk Safee Sali, Firman, dan keeper ganteng Indonesia tu pun korang boleh buat jugak. Budak yang buat scam tu pun dah tulis kat bawah website tu, akumainmainjer. The original Official Man U website is http://manutd.com. nanti ada splash page korang kena tekan enter. bukannya co.nr.

tapi kan, kalau betul ada mana-mana pengurus kelab besar2 kat luar sana berminat dengan khairul fahmi, alhamdulillah.

p/s: kalau nak kata dari the red warrior ke machangster tu mungkin boleh sebab awek dia belajar dekat machang.

Jersi Kelantan The Red Warrior 2011

1 January 2011 2 comments

Akhirnya, jersi rasmi pasukan The Red Warriors musim 2011 diperlihatkan kepada umum. Sila lihat update disini.

Jersi Kelantan The Red Warrior 2011

Jersi Kelantan The Red Warrior 2011

Jersi Kelantan Musim 2011 Berbintang

Jersi Kelantan Musim 2011 Berbintang

Walaubagaimanapun, ini bukanlah design muktamad kerana ianya adalah ilustrasi pelukis + hint dari TSAM.

[via-kelate.net forum board[aiktoklehjadi]]

Apek (khairul Fahmi) jadi hero

1 January 2011 Leave a comment
khairul fahmi kini menjadi kegilaan

khairul fahmi kini menjadi kegilaan

Fahmi jadi Hero

keratan muka depan akhbar sinar harian edisi selain negeri Kelantan.

Keratan muka depan Sinar Harian hari ini.

..//sekadar entri untuk tahun baru.