Archive

Posts Tagged ‘van der sar’

Khairul Fahmi – Dari The Red Warrior ke Manchester United

2 January 2011 2 comments

[scam]

Khairul Fahmi - From The Red Warrior to Manchester United

Khairul Fahmi - From The Red Warrior to Manchester United

Sudah2 la. Khairul Fahmi takkan kemana-mana. Tan Sri Annuar Musa  dah ikat dengan macam2 jenis tali dah si fahmi tu. Kesian Fahmi, letih nak menjawab soalan ni.

Untuk pengetahuan, website co.nr tu scam jer. Korang pun boleh buat untuk Safee Sali, Firman, dan keeper ganteng Indonesia tu pun korang boleh buat jugak. Budak yang buat scam tu pun dah tulis kat bawah website tu, akumainmainjer. The original Official Man U website is http://manutd.com. nanti ada splash page korang kena tekan enter. bukannya co.nr.

tapi kan, kalau betul ada mana-mana pengurus kelab besar2 kat luar sana berminat dengan khairul fahmi, alhamdulillah.

p/s: kalau nak kata dari the red warrior ke machangster tu mungkin boleh sebab awek dia belajar dekat machang.